Plastikteki Çözüm Ortağınız...
TEMSİLCİLİKLER

1 Extrusion Drive Pawcatuck, CT 06379-2313 U.S.A.
Telefon : +1 860 599 1010  Faks: +1 860 599 6258

DAVIS-STANDARD

GLOBAL TECRÜBEMİZİ siz de tecrübe edinin;

Davis-Standard, ekstrüzyon ve koverting ekipmanı teknolojisinin tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde küresel bir liderdir. Sistemlerimiz, otomotiv, yapı ve inşaat, tüketici ürünleri, medikal ve ambalaj dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerdeki üretim uygulamalarını ve müşterileri desteklemek için 14'ten fazla ürün hattını kapsamaktadır. 

Dünya çapında 1.500'den fazla çalışanı ve neredeyse her ülkede bağımsız satış acenteleri ve tedarikçilerden oluşan bir ağa sahip olan Davis-Standard, sizin için uygun maliyetli, çevre dostu ve yüksek yatırım getirisi sunan sistemler tasarlamaya kendini adamıştır. Şirketin Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Çin, Almanya, Finlandiya, İsviçre ve Birleşik Krallık'ta üretim ve teknik tesisleri bulunmaktadır.

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?

-Davis Standard Ekstrüzyon Kaplama, Aseptik paketleme ekipmanlarıyla bilinen dünya lideridir. 
-Global Müşteri Hizmetleri destek grubu sayesinde mevcut hatlar ve ikincil veya yenileme hatlarında da servis imkanı bulunmaktadır. 
- Globalleşme sürecinde Egan, Er-We-Pa, Black Clawson, Betol, Repiquet, Killion, Circonix, Deacro, Gloucester, Bramptom Engineering, TSL markalarını bünyesinde bulundurmaktadır.

Davis Standard ekstrüzyon kaplama ürün grubu Black-Clawson, Egan ve Er-We-Pa markalarının saygın ve ve en iyi teknolojilerinin birleştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Sunulan kollektif tecrübe üreticilerin komple hattın tek ve tecrübesi kanıtlanmış ellerden çıkmasının avantajını yaşamasını sağlamaktadır. Talebiniz baz bir ekstrüzyon kaplama veya yeni kilometre taşları keşfetmekte olsa ürün grubu sizlere farklı uygulamalar ve ekipmanlar sunmaktadır.


HANGİ MALZEMEYİ KAPLAMAK İSTİYORSUNUZ?
KAĞIT BASKILI VEYA BASKISIZ
ALÜMİNYUM
KARTON
BAŞKA BİR PLASTİK
KUMAŞ
NASIL KAPLAMAK İSTİYORSUNUZ?
BARİYER ÖZELLİKLE
LİKİD KAPLAMA İLE
TEK KATLI LAK İLE
LAMİNASYON İLE
BAŞKA BİR PLASTİK İLE


In-line kesmeli üretim

Otomatik Transfer sistemleri

Sıfır israf, “bleedless” sarma 800 m/dakika hızlar

TURRET sarıcı 

SURFACE sarıcı 

Dilimleme seçenekleri

Lamiasyon ve baskı hatlarınız için aynı hat üzerinde 800 m/dak hızda dilme ve sarma imkanı. Rulo değişimleri hız düşürmeden hat hızında yapılmaktadır. Film üzerinde oluşan tansiyon efektif olarak kontrol edilip en düşük seviyelerde tutulmaktadır.

Elastomer ve çeştili teknik plastiklerle otomotiv, medikal ve yeni nesil elektronik öğretimlerde gerekli olan lümenli tüm üretimlerde ektruzyon sistemleri mevcuttur. Üretim alanınızda kapasite artışı veya yeni ürün geliştirmek için AR-GE laboratuarlarımıza danışınız. 

Genel Kullanım alanları:

- Pencere, deck  profilleri
- Boru ve çevre profilleri
- Pipet, amerikan fermuar profili
- Mobilya profilleri
- HDPE boru ve drenaj boruları
- Kulak pamuğı profilleri

Davis-Standard sistemleri KÖPÜK, ESNEK ve RİJİD levha ekstrüzyonu, tek kattan 11 kat’a kadar levha hatları üretmektedir.

Genel Uygulama Alanları:

Buzdolabı levha hatları
Tampon kenarları, tozluk kenarları
Çatı Membranları 
Tüketici paketlemeleri
Dahili/ Harici aydınlatma
Drenaj levhaları 
Devre kesiciler
Geomembranlar
Depo ve Kamyon levhaları
Atık konteynerleri

termoformda kullanılacak her türlü levha...


Firmamız ekstruder ve sarıcılar için  upstack, downstack, dikey, yatay ve J-stack levha çıkış merdanesi seçeneklerini tedarik etmektedir. Makinalarımız, CPET, PETG, APET, HDPE, PS, PP, ABS, polyester ve diğer termoplastik malzemelerin üretim kapasitesine sahiptir.


BARİYER özellikli CAST FILM dendiğinde reçetenize özel aynı anda geniş seçenekleri olan hatlar tasarlıyoruz. Patentli bariyer özellikli vidalarımız kalitenizi yüksek tutmaktadır. Bu vidalar günümüz ürünlerinde kullanılan ve metalosen içeren reçetelere stabilite, erime kalitesi ve profil stabilitesi sağlamakta ve mükemmel performans göstermektedir.

7 - 9 - 11 ve daha da fazla katlı koekstrüzyon formülleri, bunları işleyecek olan çoklu ekstruder sistemleri ve kendi tasarımlarımız olan kafa ve sarıcı sistemlerimiz,bitmiş enler 2000mm - 3600mm olmak üzere 250 m/dak hat hızlarını vermektedir. 

STREÇ ÖZELLİKLİ Hat - PE streç artık günümüzün ürünüdür. 12µ direkt 600 m/dak el rulosu STREÇ FİLM sarmak istemez misiniz? Ayrıca hat içi hurdasız rulo sarma opsiyonlarımız bulunmaktadır. 

CAST HATLARIMIZIN Genel Kullanım Alanları:

- Strech Film
- CPP (Cast Polpropilen)
- Islak emboss film
- Tek yönlü uzatılmış film
- Bariyer film
- Teknik filmler